Jezikovna akademija Ptuj

: Volkmerjeva cesta 19, 2250 Ptuj
: 070 795 792
: info@jezikovna-akademija.si
: https://jezikovna-akademija.si/lokacija/07-jezikovni-tecaji-na-ptuju/
https://www.facebook.com/jezikovna.akademija/

Jezikovno Akademijo so ustanovili mladi navdušenci, ki so prepričani, da je danes bolj kot kdaj koli potrebno širiti znanja prihodnosti. To misel so izbrali tudi za svoj moto, saj verjamejo, da je dobra izobrazba, predvsem pa funkcionalno znanje, ključ do uspeha.

Hibridna metoda učenja
Strokovnjaki se strinjajo, da je poučevanje tujih jezikov v Sloveniji že dolgo na zavidljivo visokem nivoju, na mnogih področjih pa smo celo korak pred tujino. Tako ni presenetljivo, da so pri Jezikovni Akademiji razvili sodobnejše učenje tujih jezikov ter ustvarili hibridno metodo učenja, ki povezuje delo v razredu z učenjem preko spleta ter vključuje elemente najsodobnejših didaktičnih metod in pristopov.
Prepričani so, da sta ravno samozavesten nastop in sproščenost pri uporabi jezika to, kar si tečajniki na jezikovnih tečajih dandanes najbolj želijo in potrebujejo.

Na Ptuju izvajajo redne skupinske jezikovne tečaje, individualne jezikovne tečaje za posameznike ter tečaje za podjetja.
Skupinski jezikovni tečaji se izvajajo v Šolskem centru Ptuj, Elektro in računalniška šola.

icon-walk.png
Jezikovna akademija Ptuj

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Jezikovna akademija Ptuj 46.426263, 15.869864 Jezikovna akademija Ptuj Volkmerjeva cesta 19, 2250 Ptuj T: 070 795 792 E: info@jezikovna-akademija.si Podrobnosti ...