Želite del svojega prostega časa nameniti temu, da življenje polepšate nekomu drugemu?

Mnoge izmed predstavljenih organizacij so vedno vesele prostovoljske pomoči! Če se želite v dejavnosti katere izmed predstavljenih organizacij vključiti kot prostovoljec_ka, izpolnite spodnji obrazec.

Vpišite naziv organizacije.
Če ste pod področja dejavnosti označili polje ˝Drugo˝ vnesite kratek opis.
Na kratko opišite in navedite svoje kompetence in/ali izkušnje na zgoraj izbranih področjih, če jih imate (kompetence/izkušnje niso pogoj za izvajanje prostovoljnega dela).
* Prosimo označite polje, da se strinjate s pogoji varovanja osebnih podatkov. [Ob oddaji podatkov dovolim upravitelju spletnega portala zbiranje, obdelovanje in hranjenje posredovanih osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu osebnih podatkov. Soglasje lahko kadarkoli prekličete s sporočilom na elektronski naslov cid@cid.si. Za vse osebne podatke, ki nam jih zaupate, imate v skladu s Splošno uredbo Evropske unije o varovanju osebnih podatkov (GDPR) pravico do dostopa do podatkov, popravka podatkov, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti podatkov, ugovora. Za uveljavljanje teh pravic nas lahko kadarkoli kontaktirate na elektronski naslov cid@cid.si.]

 

Upravitelj spletnega portala Sejem prostega časa je CID Ptuj, ki vsaj enkrat letno organizira tudi usposabljanje za prostovoljno delo, ki lahko neizmerno koristi vsakemu novemu prostovoljcu. Od prostovoljcev, ki se bodo vključili v prostovoljno delo se pričakuje, da bodo pri svojem delu spoštovali Etični kodeks prostovoljstva.

Naslednje usposabljanje lahko poiščeš na tej povezavi.