Društvo CET Platforma

: Ulica 5. prekomorske 21, 2250 Ptuj
: tezak.spela@gmail.com
https://www.instagram.com/cetslo/

: Špela Težak
: +386 51 375 377

CET je nevladna organizacija in platforma za spodbujanje razvoja mladih in tistih, ki delajo z mladimi, še posebej v polju kulturnega in kreativnega sektorja, socialne ekonomije in trajnostnega turizma. Mladinski klub organizira debate, srečanja, dogodke za vrstnike, na ptujskem in širom Evrope. Potovalni klub organizira Zajtrk na Dravi, letni posvet in mreženje za turistične delavce. CET deluje na mednarodnem področju kot partner v projektih neformalnega izobraževanja in kompetenčnega razvoja mladih in mladinskih delavcev.

Ključna področja društva so ustvarjalnost, umetnost, glasba, ples, film, gledališče, jeziki, tehnična in posebna znanja in kulturne prireditve. Ciljne skupine: srednješolci in študenti, mladi v procesu razvoja kariere, odrasli, aktivni na področju razvoja mladih, kulture in turizma in tujejezični someščani. Druga področja dejavnosti: mednarodno sodelovanje, razvoj lastnih NVO in podjetij, digitalizacija izobraževanja in razvoj metodologije, digitalna pismenost.

icon-walk.png
Društvo CET Platforma

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Društvo CET Platforma 46.429440, 15.867960 Društvo CET Platforma Ulica 5. prekomorske 21, 2250 Ptuj E: tezak.spela@gmail.com T: +386 51 375 377 (Špela Težak)