Instrumental.ko

:  Krempljeva ulica 1, 2250 Ptuj (Fürstova hiša)
: 040 667 392
: mkorosec23@gmail.com
: http://www.instrumentalko.si/
https://www.facebook.com/INSTRUMENTAL.KO

Instrumental.ko je zasebna glasbena šola na Ptuju. Njen ustanovitelj je priznani slovenski akademski pedagog in glasbenik Marko Korošec. Za seboj ima dve desetletji bogatih pedagoških izkušenj, poučeval je v številnih javnih in zasebnih glasbenih institucijah, za otroke in mladino pa organiziral in izvedel številne koncerte, delavnice in poletne šole. Hkrati se je podal na področje glasbene terapije, pisal glasbo za otroške in mladinske projekte ter se pojavil na radiu in televiziji. Izobrazil in navdušil je veliko mladih glasbenikov, ki so se odločili za študij glasbe in instrumentov doma in v tujini, danes pa so bolj ali manj prepoznavni na slovenski glasbeni sceni kot glasbeniki ali pedagogi. Marko se že od vsega začetka posveča formalnemu in neformalnemu izobraževanju na individualni in skupinski ravni, svoje znanje ter ideje pa prenaša na mlajše mentorje oziroma sodelavce.

Strokovno izobraženi mentorji glasbene šole INSTRUMENTAL.KO so glasbeniki, ki tudi sami aktivno nastopajo. Poučevanje temelji na sodobnem pedagoškem pristopu, ki se napaja v različnih glasbenih žanrih (rock, pop, blues, metal, jazz, muzikal, klasična glasba, world music in ljudska glasba, popevke itd.).

Foto: Albin Bezjak

icon-walk.png
Instrumental.ko

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Instrumental.ko 46.419074, 15.871777 Instrumental.ko Fürstova hiša, Krempljeva ulica 1, 2250 Ptuj T: 040 667 392 E: mkorosec23@gmail.com Podrobnosti ...