Ontario

: Novi trg 6, 2250 Ptuj
: 02 779 10 80
: 041 393 109
: ontario@siol.net
: https://www.ontario.si/sl/
https://www.facebook.com/ontariodoo

V podjetju Ontario d.o.o. ponujajo jezikovne tečaje (individualne, za podjetja) in inštrukcije za osnovno in srednjo šolo. Izvajajo tudi individualne poletne tečaje tujih jezikov.

Namen inštrukcij in individualnega učenja je, da se učenci in dijaki z učnimi težavami približajo nivoju znanja, ki se od njih zahteva. Za učence, ki imajo težave z usvajanjem učnih vsebin, je takšen način učenja zelo uspešen, saj učenec sam narekuje tempo učenja. Ta način učenja je priporočljiv tudi za zelo dobre učence, ki bi radi povečali obseg svojega znanja in jih pri tem ovirajo norme kolektivnega dela v razredu in preobremenjnost pedagoških delavcev s slabšimi dijaki ali učenci.

Individualni tečaji:
Izkoristite svoj čas za individualno prilagojen tečaj. Program in termini se določijo glede na vaš prosti čas, v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Urili se boste v stvareh, ki jih resnično potrebujete, odpravljali bomo vaše dosedanje napake, bogatili besedni zaklad, izboljšali vaše govorne spretnosti. Namenjeno vsem starostnim skupinam.

Tečaji za podjetja:
Kratki tečaji angleščine, nemščine, italijanščine, francoščine, glede na povpraševanje tudi španščina, ruščina. Majhne skupine, prilagoditev programa skupini, glede na nivo in stroko.

icon-walk.png
Ontario

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Ontario 46.420119, 15.873404 Ontario d.o.o. Novi trg 6, 2250 Ptuj T: 02 779 10 80, 041 393 109 E: ontario@siol.net Podrobnosti ...