Eci Peci Kreativno gledališče

:  Ulica 5. prekomorske 3, 2250 Ptuj
: info@ecipeci.si
: https://www.ecipeci.si/
https://www.facebook.com/ECIPECIkreativnogledalisce
: https://www.instagram.com/ecipecikreativno/

: Janja Erpič
: 040 854 353
: janja@ecipeci.si

: Mojca Prigl
: 040 842 412
: mojca@ecipeci.si

“Gledališče lahko nastane kjerkoli in kadarkoli. Naše je najprej vzklilo v srcu. Bila je le Misel. Tam, kjer se je naselila, v srcu, smo skrbno pazili nanjo. Imela je izreden čut za estetiko, preko domišljije je razvijala svojo kreativnost. Še preden smo opazili, je postala Ideja. Krepila je svoje ustvarjalno izražanje, razvijala se je na čutni, čustveni, etični, socialni in intelektualni ravni. In tako se je Ideja, ker v srcu ni imela več dovolj prostora, naselila v glavo. In ni hotela oditi. Ni hotela. Na vsak način je hotela biti Gledališče. Ampak ne tisto navadno gledališče za tečne tete in brkate strice. Želela je biti Kreativno gledališče. Vztrajno je spremljala gledališko umetnost, se urila v komunikaciji in kritičnem razmišljanju. Pričela je spoznavati samo sebe. Brez, da bi vprašala za dovoljenje, si je skrivaj izposodila Mojco, Janjo, Tino in Luko za dosego svojega cilja – in – Misel je tako postala ECI PECI kreativno gledališče, ki deluje pod okriljem Mladinskega društva BTT, v katerem se trudimo ustvarjati Better Tomorrow Today, Boljši Jutri Danes,” so Eci Peci kreativci zapisali v svojem opisu.

Največji projekt ECI PECI kreativnega gledališča je lutkovna predstava Bukla in dober knjižni tek.  Predstava vzpodbuja bralno kulturo, pozitiven odnos do knjig ter s tem povezan interes in motivacijo za branje. Otrokom na njim razumljiv, duhovit način pomaga preseči določene stereotipe, uči jih sprejemanja drugačnosti in lastnih pomanjkljivosti.

Lotevajo pa se tudi manjših projektov, kot so delavnice za otroke, mladinski performansi in organizacija prireditev.

icon-walk.png
Eci Peci Kreativno gledališče

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Eci Peci Kreativno gledališče 46.427982, 15.875317 Eci Peci Kreativno gledališče (Mladinsko društvo BTT) Ulica 5. prekomorske 3, 2250 Ptuj T: 040 854 353 (Janja) ali 040 842 412 (Mojca) E: info@ecipeci.si Podrobnosti ...