Smučarski klub Ptuj

: Orešje 169, 2250 Ptuj
: sk.ptuj@gmail.com
https://smucarski-klub-ptuj.si/
: https://www.facebook.com/SmucarskiKlubPtuj

: Bojan Kocjan, predsednik SK Ptuj
: 031 873 902

: Blaž Kocjan, vodja šole smučanja
: 041 805 101

Smučarski klub Ptuj deluje pod okriljem ZUTS-a Slovenije (ZVEZA UČITELJEV IN TRENERJEV SMUČANJA SLOVENIJE) in je tudi član SZS (SMUČARSKE ZVEZE SLOVENIJE). V Smučarskem klubu Ptuj skrbijo za usposabljanje svojih članov, učitelji smučarskega kluba Ptuj pa skrbijo za popularizacijo smučanja.

Cilj smučarskih tečajev in tečajev deskanja na snegu je, da otroke naučijo in seznanijo z novo tehniko smučanja in deskanja, ki jo učitelji Smučarskega kluba Ptuj podajajo na strokoven, zanimiv in igriv način. So zagovorniki kvalitetnega dela, zato njihovi tečaji potekajo v majhnih in homogenih skupinah, kar omogoča lažje učenje, bolj individualen pristop k posamezniku ter vzpostavitev pristnega odnosa med tečajnikom in učiteljem.

Aktivnosti, ki jih organizira smučarski klub Ptuj
Predsezonski seminar za učitelje smučanja, vrtec na snegu, trodnevni vikend tečaj za mladino in odrasle, tečaj bordanja, božično-novoletni prevozni tečaj, prevozni tečaj v času zimskih počitnic, veleslalomske tekme za podjetja, člane SK Ptuj ter šole, skiopening, informativni dnevi za starše in otroke ter ljubitelje smučanja in bordanja, strokovni seminarji za kader ter zaključni teniški turnir SK Ptuj.

icon-walk.png
Smučarski klub Ptuj

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Smučarski klub Ptuj 46.435817, 15.843453 Smučarski klub Ptuj Orešje 169, 2250 Ptuj T: 031 873 902 (Bojan Kocjan, predsednik) E: sk.ptuj@gmail.com Podrobnosti ...