Nazaj na konja

: Starošince 37b, 2326 Cirkovce
: 041 617 369
: info@nakonju.si
https://nakonju.si/
https://www.facebook.com/nazajnakonja/
https://www.instagram.com/nazajnakonja/

Sedež organizacije Nazaj na konja se nahaja v Konjeniškem parku Starošince.

Specializirani so za organizacijo počitniških taborov in dnevnega počitniškega varstva, programe intervenc, aktivnosti in terapije s pomočjo konja, spoznavne družinske urice, teambuilding programe za kolektive in klasično šolo jahanja.

Ime organizacije ni izbrano naključno. »Biti na konju« že v ljudskem izročilu pomeni nekaj dobrega. Pomagati nekomu »nazaj na konja« pa pomeni pripravljenost ponuditi dlan sočloveku v stiski, mu pomagati do novega upanja, nove moči in volje do življenja.

Z organizacijo NAZAJ NA KONJA želijo prispevati k višji kakovosti življenja otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami in težavami na področju duševnega zdravja.

Njihovo osnovno vodilo je, da s pomočjo svoje organizacije omogočijo prijateljstvo s konjem mnogim bolnim, osamljenim, prestrašenim, žalostnim in drugačnim otrokom, mladostnikom in odraslim.

 

icon-walk.png
Nazaj na konja

nalaganje map - prosimo počakajte ...

Nazaj na konja 46.424185, 15.728792 Nazaj na konja - Konjeniški park Starošince Starošince 37b, 2326 Cirkovce T: 041 617 369 E: info@nakonju.si Podrobnosti ...